Licitația pentru stabilizarea, consolidarea si modernizarea drumului DC 8 a fost lansată de catre CNI!

O altă dovadă a faptului ca perseverența dă roade: Licitația pentru stabilizarea, consolidarea si modernizarea drumului DC 8 a fost lansată de catre CNI! Un vis poate prea indepartat pentru locuitorii cartierului MALURI prinde contur!

Primaria Pucioasa Licitația pentru stabilizarea, consolidarea si modernizarea drumului DC 8 a fost lansată de catre CNI!

O altă dovadă a faptului ca perseverența dă roade: Licitația pentru stabilizarea, consolidarea si modernizarea drumului DC 8 a fost lansată de catre CNI!
Un vis poate prea indepartat pentru locuitorii cartierului MALURI prinde contur!
Nimic nu a fost lăsat la voia intamplarii in cazul acestei investitii serioase, cu o valoare de aproape 14 milioane de lei (cu TVA inclus).
S-au facut studii geologice si hidrologice foarte amanuntite pentru a gasi solutii la toate problemele existente pe traseul DC8 (deloc puține).
Investiția consta in efectuarea unor importante lucrari "de arta", pentru stabilizarea, consolidarea solului si preluarea apelor pluviale, urmând ca la final, dupa toate aceste operațiuni, să se efectueze asfaltarea drumului!
S-a muncit foarte mult si foarte serios la acest proiect important! Si sunt sigur ca rezultatul va fi pe măsura așteptarilor!
Faptul că termenul de depunere a ofertelor este scurt, 25.10. 2021, iar termenul pentru proiectare si execuție este de doar 12 luni, ne dă speranța că vom conecta foarte curand la civilizație acest superb cartier al orașului nostru!